Home > Line 6 > Pod Hd500x Edit

Pod Hd500x Edit

Contents

United States United Kingdom Japan Germany France Belgium Netherlands International Products Amps + All + AMPLiFi + DT + Spider + Expression Pedals Pedals + All + M-Series Stompboxes + Delay Products Amps Multi-Effects Guitars Effects Pedals Wireless Systems Software & Apps Interfaces Live Sound Support Downloads Manuals Legacy Products Tutorials Forums Service Centers Account Info Community Artists Videos Events Promos CustomTone The third port only recognized the FBV. I'll try a different USB cable but Monkey currently seems to recognize that a 500X is attached. Check This Out

Any guess whats wrong? feature is available.Choose which device you would like to connect to and click OK: PODxt Live USBWhen prompted with "This will replace all your presets on your PODxt Live. The 5 volts was dipping when the DSP reset and it would repeatedly reset causing a clicking at about once a second. 50 cent part fixed it. help me ... http://line6.com/supportarchivenew/thread/70972/

Pod Hd500x Edit

I don't have MIDI cables. Hi,Welcome to Fixya. I called Guitar Center and they were happy to exchange the first one.

Or, Create a new account! Amps Firehawk 1500 AMPLIFi DT25 Spider V Spider Classics Foot Controllers Guitars Variax Standard James Tyler Variax Multi-Effects Helix POD HD X AMPLIFi TT & What if I was half way through a tour & this happened? I tried the re-flash using the power up holding D pad down method. Usb Ab Cable You can't post answers that contain an email address.

you have to take it all apart, clean it, check the contacts....probably lint. Line 6 Hd500 Patches I have gone through it with Line 6 in the past, so I am very aware of the procedure. anyway try the test and if it fixes the problem, then look up Staticide spray... John Lennon Back to top Report #14 bvaladez74 bvaladez74 Iknowathingortwo Members 183 posts LocationSan Jose, CA Registered Products:2 Posted 28 October 2013 - 06:31 PM I exchanged it.

I would FIRST suspect that the power into the unit might have an intermittent connection. Line 6 Custom Tone I did open a support ticket with Line 6, maybe they'll come up with something. Twitter Facebook Instagram YouTube Terms of Use Privacy Policy © 2015 Line 6, Inc. Browse Categories Answer Questions Line 6 PODXT Live Pro Guitar Tone Pedal Line 6 Musical Instrument Musical Instruments All Unanswered Join Sign In Ask a Question × HomeForumMusical InstrumentsLine 6PODXT Live

Line 6 Hd500 Patches

Any thoughts? click for more info United States United Kingdom Japan Germany France Belgium Netherlands International Products Amps + All + AMPLiFi + DT + Spider + Expression Pedals Pedals + All + M-Series Stompboxes + Delay Pod Hd500x Edit Wallis and Futuna Western Sahara Yemen Zambia Zimbabwe Ã…land Islands Line 6 Products Promos Artists Videos CustomTone Store Support Sign In Create Account Forgot Password? Line 6 Support Make sure no other applications are using MIDI ports connected to the POD xt live.

John Lennon Back to top Report #28 abustama abustama Just Startin' Members 4 posts Registered Products:4 Posted 07 February 2015 - 06:06 PM I found that the issue is plugging in Expand Popular Questions 1 Answer How to use the tuner on Spider IV 15 amp Line 6 Spider Iii 15 Modeling... 2 Answers Amp turns on but no sound even with Use a USB 2.0 and it will likely fix your problem. 0 Back to top Report #29 asadesp111213 asadesp111213 Just Startin' Members 2 posts Registered Products:1 Posted 03 October 2015 - If I can't get a good connection to the Pod then I don't know how it could update thefirmware. Pod Hd500x Patches

http://line6.com/service_centers/Before doing any of this you may want to try another Line 6 amp. Twitter Facebook Instagram YouTube Our Story News Press Blog CustomTone Artists Store Legacy Products Find a Dealer Support Contact Us Jobs Latest offers, special deals and insider updates. I have El Capitan - Mac. 0 Back to top Report #34 lessrobinson lessrobinson Just Startin' Members 7 posts Registered Products:1 Posted 01 November 2016 - 03:40 PM mi hd 500 Thanks everyone for all of your suggestions.

Turn off your computer and restart with the other devices disconnected. 0 Life is what happens to you while you're busy making other plans..... Please re-enable javascript to access full functionality. You should use Line 6 Monkey to help you with the driver and software installations.

Also make sure you are not using any USB hubs.

The "10" prefix was designed to identify the first year of the second decade of the new millennium, and while it appears on the instrument decals, it was not captured in You can get it at Amazon.com for example... Thank you 0 Back to top Report #2 silverhead silverhead Uber Guru Line 6 Expert 14817 posts LocationOntario, Canada Registered Products:13 Posted 11 October 2013 - 06:13 PM Sounds like you Please re-enable javascript to access full functionality.

I personally prefer to download the newest firmware first and to reflash offline by the stored flash-file. Here was my text to support that resolved the issue: "I want to let you know I went to the Guitar Center in the north part of Charlotte and got a It is frustrating to go through all the hoops of searching through FAQs and posts and support just to find out the unit you have is defective. All Rights Reserved Zum Inhalt Erweiterte Suche Portal » Foren-Übersicht FAQ Gallery Downloads Registrieren Anmelden Advertisement Information Das von dir ausgewählte Thema existiert nicht.

I NEED A FIX FOR THIS ASAP. 0 Back to top Report #13 silverhead silverhead Uber Guru Line 6 Expert 14817 posts LocationOntario, Canada Registered Products:13 Posted 28 October 2013 http://line6.com/sup...ickets/add.html 0 Life is what happens to you while you're busy making other plans..... Replace the jack, and everything may be OK. While I don't know the reason why this happens, I was able to solve the problem by just changing the USB port I used on my computer.