Home > Line 6 > Line 6 Error Code

Line 6 Error Code

tried same procedure several times with same results. Wallis and Futuna Western Sahara Yemen Zambia Zimbabwe Ã…land Islands Pour vous donner la meilleure expérience possible, ce site utilise des cookies. You may also consider adding Line 6 to your safe senders list. Have you tried connecting to different USB Ports? Check This Out

Ever since i removed the card it has been flawless for almost a week now. I`ve tried to install it manually (the file downloaded was P25.phf) but the device still needs to be connected ... I also have my doubts they are "working on" anything.... I'vepowered offmy POD, and restart itwith holding down arrow key.

It showed "UPDATE FLASH", thenI connected USB and my POD and the Monkey founded it and showed it's firmware (before, itwas showing"Unknown") I tried reinstalling same firmware, the last one (2.62) Re: All Sorts of issues with UX1 by hulbert on 2012-12-10 04:01:18.4850 Hi Csoti,   Could it be the usb cable? by MusiciMake80 on 2012-02-02 17:15:34.3110 Thanks for the reply.

Best of luck folks, -Shaun 2 Back to top Report #2 BillBee BillBee Power User Members 1862 posts LocationMichigan Registered Products:8 Posted 27 May 2015 - 04:38 AM Awesome Have Line 6 POD HD (Bean), firmware update to 2.62 - fails too. I never bothered turning any of mine off, and frankly don't feel like I should have to for something like this. Same computer, USB cable, port etc.

opened monkey, and tried to update flash memory to latest version 2.6. Disconnect everything except for the USB and power cables. I've been having internet issues lately, too, so it could have been a timing thing with getting the right internet connection at the right time. my drivers both computer and line 6 are up to date.

Q: What is a support ticket? There was no way around it. 0 Back to top Report #7 bigpappy51 bigpappy51 Just Startin' Members 7 posts Registered Products:1 Posted 25 November 2013 - 01:06 AM I had Error: (Code 80000000) An Unknown error occurred. it worked then just stopped.

I plugged it into the BACK of the computer, right off of the main board, and it worked perfect. http://nl.line6.com/supportarchivenew/thread/78644/ i still recieve the same errors when i try to install my recently purchased metal shop add on. any help would be great thanks. Re: Randomly started receiving communications error.

Try the update again, making sure the cables are still connected. his comment is here N.B.: Tried different USB ports and windows (7 - 32bit) recognize the device. by MusiciMake80 on 2012-01-18 10:24:37.7510 As the title suggests,I turned on REAPER today and noticed that none of my tones were loading (been using this exact setup for two years with Twitter Facebook Instagram YouTube Our Story News Press Blog CustomTone Artists Store Legacy Products Find a Dealer Support Contact Us Jobs Latest offers, special deals and insider updates.

We're going to assume your question has been answered and close this support ticket. Here’s a shortcut: http://line6.com/account/tickets/view/. fails to pass , it is disconnected .That way I do not ever with the HD500 and the X3 Live.Someone can help me? !In the picture I show that the usb http://compsyscon.com/line-6/line-6-invalid-code-error-02.html That day I went to sleep at 2 am because of this.

Is doing this something Line6 has mentioned as a fix? Its always cool to have "fixes" posted. Re: Line 6 ux2 Pod error code (80007104) by Line6Don on 2012-03-02 13:29:12.1930 Code 8000xxxx errors are an indication of a USB connetion problem.

Error: (Code 80000000) An Unknown error occurred.

I hope a fix is released soon, as it is no longer usable for important sessions. 0 Back to top Report #24 66d35 66d35 Just Startin' Members 54 posts Posted 30 This does not happen during operation. My Line 6 POD HD Pro needs to communiocate with my computer in order to function as a Professional piece of equipment. 0 Back to top Report #13 TheRealZap TheRealZap Uber I don't have that problem.

With us talking via the ticket, I will mark this thread answered. Re: Line 6 ux2 Pod error code (80007104) by Line6Don on 2012-02-17 08:28:21.1910 I would suggest that you make sure you have the latest Line 6 MAC OSX drivers installed, they you download the file:http://line6.com/software/ open monkey... navigate here Happily working now! 0 Back to top Report Page 1 of 2 1 2 Next Back to POD HD Also tagged with one or more of these keywords: 80007211, flash memory,

by Line6Don on 2012-02-07 10:11:32.3280 One thing to try is completely uninstalling your Line 6 MAC OSX drivers using the instructions at the link below:http://line6.com/support/docs/DOC-2617">http://line6.com/support/docs/DOC-2617">http://line6.com/support/docs/DOC-2617If that does not help to establish In worst case, you could unsolder the rotary encoders to look below them. same idea? 0 Back to top Report #23 clay-man clay-man Power User Members 1949 posts Registered Products:3 Posted 05 December 2014 - 12:30 AM Use a different USB cable.