Home > Lexmark Error > Lexmark Error Message 0502

Lexmark Error Message 0502

Thanks so much for the detailed post and all the comments. Seeing from this board how it was related to the print heads, I decided to give them a look. These are to your left when facing the printer. Reply Kevin says: 2008-03-09 at 4:12 pm It works for me too.Thanks Heaps! http://compsyscon.com/lexmark-error/lexmark-error-0502.html

I've shut everything down, pulled the power cord, re-installed the cartridges, printed test pages - you name it. Cheers Reply Beth says: 2007-02-07 at 11:49 pm Thank you! does anyone have any ideas? I had noticed that I couldn't print on fast mode but it worked OK on slower modes. http://support.lexmark.com/index?productCode=LEXMARK_X5150&segment=SUPPORT&page=content&id=HO2707

Reply Alan says: 2007-02-10 at 8:05 pm I've got a Lexmark X5150, and have had the hardware 502 problem for a couple of months now. Good luck to all!!! About Us PC Review is a computing review website with helpful tech support forums staffed by PC experts. After my son and I finally figured out what everyone was trying to tell us, it took about 20 minutes to reattach the strip, clean it, and test the printer, which

Get a Professional Answer Via email, text message, or notification as you wait on our site.Ask follow up questions if you need to. 100% Satisfaction Guarantee Rate the answer you receive. Reply Keith says: 2007-02-17 at 6:17 pm For the past couple of weeks .. Sign in Share More Report Need to report the video? I did find a way to get it back on.

After cleaning everything and wiggling the plastic strips my printer is working again. Reply celaleddin says: 2007-04-03 at 11:00 am thanks … Reply marty says: 2007-04-04 at 6:14 am Rob- sorry for the delay - I tried to clean the encoder strip and metal Having trouble finding the slot. A HUGE thanx!

I poured in 91\% rubbing alcohol and let it drip into a sink in that direction careful not to get any alcohol on electrical components or the encoder strip. I don't know what else to do. Take out both cartridges. 6. Reply Harold says: 2007-02-14 at 10:19 pm Advice on error 0502 seems to have worked on my dell A960.

i was ready to throw my printer away!! Freddy M. Lightly press the strip first to the rear and then forward, if necessary. 9. Reply Tomás Borges says: 2009-12-15 at 12:22 am A minha empressora Lexmark X5150 ora dá error 0502 ou não im prime o papel A4 sai em branco.

Reply C.J. navigate here Loading... Just needs to be aligned properly. You'll be able to ask any tech support questions, or chat with the community and help others.

Thanks heaps! I have changed outlets, called customer service, troubleshooted with them, and still it doesn't go on. Soulution #3 at this site shows how…..http://www.fixya.com/support/t114419-error_0502 Its not really hard to do. http://compsyscon.com/lexmark-error/lexmark-error-hardware-0502.html Reply Christine says: 2006-05-27 at 2:12 am After searching Lexmark's website to try and figure out why my Z53 wasn't working, telling me my printer was offline, and Lexmark's site was

your question and answers have made my life a little easier. Use a soft cloth, like facial tissues without lotion on it.I cleaned the strip with a soft clean cloth. Thanks for the help.

by unknown on Jan 31, 2010 at 8:49am Add comment Please sign in to comment 0 I have had a Lexmark X5150.

Thanks so much for keeping this site up and running - it has saved me and many others from unnecessarily buying new printers. I recently found a A960 in a garbage dumpster close to where i live…i don't usually pickup garbage but it was neatly packed in an HP box and was in really Thanks - unknown 0 Does anyone know where I can get the Encoder strip. move carriers to the RIGHT.10.

Thanks a million!!! now i cant get it back in. I don't know if it's worth taking this apart to clean those parts of it that will make a difference in making the Magenta work. this contact form I usually just open it up, slide the cartlidges back and forth let it set for a minute and then it does the job fine!

Thanks os much. Reply Ian says: 2009-10-14 at 2:27 am Thanks a lot for this, my P6350 is back up and running after 2 minutes of cleaning. Working... Cheers again.

Reply Pete says: 2006-06-26 at 10:12 pm I have a 6170, and for some reason, the power doesn't wirk anymore. AND I THINK THAT THIS IS WHERE THIS ONE IS GOING TO. Had to wipe it a couple of times but it sure is a lot easier than the lexmark directions!!!!!!!! Close Yeah, keep it Undo Close This video is unavailable.

lexmarx x5150 - cleaning metal rod A++++ Reply Alan says: 2008-11-17 at 3:48 pm It worked! Reply Laura says: 2009-12-15 at 3:05 am Thanks, it truly did work.